L'eradicació de l'ailant a la zona de la Floresta del Parc de Collserola - Estiu 2016

Projecte de participació en l'eradicació de l'ailant del Parc de Collserola - Estiu 2016

 

En aquest espai trobareu informació i recursos per conèixer aquesta espècie vegetal exòtica i també podreu participar enviant informació de les àrees de la Floresta i voltants on hagueu vist la seva presència.

 

Participa en la localització de les àrees amb presència d’ailants a la Floresta. Pots fer-ho de diverses maneres:

 

- envia’ns un email a ailantsfloresta@gmail.com amb el carrer i número on has vist ailants o descriu la ubicació en cas que no sigui una àrea urbana. També ens pots enviar fotos o dubtes sobre la identificació de l’espècie. Us respondrem tan aviat com ens sigui possible.

 

- col·labora amb la creació del mapa digital

- Entra a: http://umap.openstreetmap.fr/ca/map/ailants-floresta-2016_92131#15/41.4493/2.0747

- Per poder començar a editar el mapa, fes clic a la icona del llapis (a dalt a la dreta).

- Situa un avís d’ailants. Fes clic al marcador (icona situada a dalt a la dreta) i col·loca-la al lloc on has vist ailants.

- Si vols, pots escriure un nom (per exemple, carrer i número) i una descripció (si és només un arbre o molts, si l’àrea es privada o pública, si es troben dintre d’una zona tancada o oberta...).

- Desa el teu nou punt fent clic al botó blau de dalt a la dreta.

- I ja està!

 

- vine a les passejades per fer “mapeig” clàssic.

Si prefereixes les eines analògiques i t’agrada passejar, durant aquest estiu farem diverses passejades per la Floresta amb un mapa imprès on anirem anotant les zones on observem ailants.

Us mantindrem informats de les dates, hores i lloc de trobada via el consell de barri, ja sigui per correu electrònic o per aquesta web.

 

 

Amb tota la informació recollida entre tots i totes facilitarem les tasques de tractament que realitzaran durant la tardor de 2016 els tècnics del Parc de Collserola.