Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Feminista‎ > ‎

Resum 16 gener

COMISSIÓ D'IGUALTAT

Resum de convocatòria 16 enero 2018 a les 19.00 al CAP la Floresta.

ASSISTÈNCIA: Helena, Laia, Montse, Manel.


1. Protocol contra agressions masclistes. Es parla de la necessitat de crear un protocol contra agressions masclistes a la Floresta. Es proposa crear un que sigui curt, concís, clar i fàcil de recordar. Un cop creat, es diu d'proposar-lo al Consell i fer campanyes, pòsters, etc per la seva visibilització.

2. Bústia / caixa visibilitat. Es proposa crear per a aquest diumenge 21 una paradeta o parada al mercat de la plaça per visibilitzar la Comissió i donar-nos a conèixer. D'altra banda, es diu de crear un espècie de bústia per deixar al CAP per anar recol·lectant relats de violència i desigualtat. Moure també per les xarxes socials. L'objectiu és que es comenci a recol·lectar incidències i relats de violència i desigualtat a la Floresta.

3. Enquesta desigualtat. Es proposa crear una enquesta virtual a Vivir a la Floresta per complementar la idea de la bústia. Amb la pregunta de: Has viscut alguna situació de violència / desigualtat a la Floresta? Es diu que caldrà deixar clar definicions de termes.


PROPERA REUNIÓN:
 En la següent reunió vindrem amb idees d'altres protocols ja existents en altres llocs per agafar ideas.

Dimecres 24 de gener a las 18.00 al CAP.