Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum Comissió Educativa de Barri 19-maig-2016

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data: 19 de maig de 2016

Assistència: Manel Berenguer (Tretzevents), Àngel Ruiz i Juanra Subirats (Olympic), Nahuel Quimansó i Toni (Assemblea de Joves de la Floresta), Susanna Descals (Ampa de l'Institut Arnau Cadell), Lourdes Borrell (Ampa Escola de la Floresta), membres de l'entitat d'Esports Emergents i Maria Ferrer (veïna i coordinadora de la comissió)

1. Pressupostos de lliure disposició a La Floresta

Des de l'entitat Esports Emergents informen de la seva proposta de projecte i es debat sobre les seves particularitats.

Després del debat es veuria convenient que presentessin diversos projectes: pista skate (darrera pistes), camí Amic (camí des de l'estació a plaça del centre), bulder horitzontal al CSS.

Com a Comissió s'acorda presentar als pressupostos de lliure elecció, l'activitat del Correeduca.

S'informa de la quantitat destinada per fomentar la participació dels infants (3.000 euros). Mentre el Consell dels Infants no estigui en marxa, els projectes que es destinaran a aquests pressupostos seran decidits pels infants de l'Escola de la Floresta, com a escola pública i de primària del barri.

2. Pressupostos participatius de Sant Cugat

No es coneix el número de projectes que s'han presentat des del barri de la Floresta. Es considera important assistir als tallers per poder participar en els debats.

3. Casal Jove

S'informa que s'ha demanat dia i hora amb la regidora de Cultura per presentar el projecte.

S'acorda que a la reunió participaran una representació de les diferents entitats de la Comissió i el president del Consell de Barri.

4. Altres

S'ha demanat a l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament més informació sobre els centres on estan escolaritzats els infants del barri que no assisteixen als centres de referència (Mimosa, escola la Floresta, Institut Arnau Cadell)

5. Propera reunió de la Comissió Educativa

Dijous 30 de juny de 2016, a les 19.30h al Centre Social i Sanitari