Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum 28/02/2019

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data:   28 de febrer de 2019

Assistència: Juanra i Àngel (Olympic), Laura (Centre Obert), Isa (veïna), Iaco (videoclip), Elena (Afa Escola), Eva (cap d’estudis Escola la Floresta) i Maria

0. Aprovació resum anterior reunió

1. Protocol contra les violències masclistes al barri

Es presenta a la Comissió, el treball realitzat des de la Comissió d’Igualtat del Consell de barri de la Floresta, el protocol contra la violència masclista del barri.

La proposta és que cada entitat s’adhereixi al protocol, i que actuï com a agent de protecció i cura davant de qualsevol violència que es detecti o li arribi. La Comissió d’Igualtat es posarà en contacte amb cadascuna de les entitats per explicar directament el protocol. Així mateix també es planteja realitzar formació específica a les entitats.

Les entitats presents a la Comissió es mostren molt interessades en la proposta i troben molt necessària una iniciativa com aquesta al barri.

2. Enxarxa’t

Cal canviar de data, ja que la primera data proposada coincideix amb les eleccions municipals.

Nova proposta: 2 de juny

Des del grup de treball s’anirà organitzant l’activitat i des de la Comissió en farem el seguiment.

Cal consultar a l’Ajuntament el pressupost previst per aquest any.

3. Assemblea d’infants -  Video himne infants de la floresta

- Es revisa el guió i es proposen modificacions. Es decideix la importància que siguin dos protagonistes, una nena i un nen, per treballar els referents femenins.

- Cal acabar de concretar el pla de rodatge i el repartiment

- Pel rodatge caldrà 1 matí, 1 tarda i un dissabte tarda. A més es necessitarà un diumenge per la gravació amb totes els infants de les entitats. S’anirà concretant dates amb cadascuna de les entitats.

- S’anirà a gravar el grup Xiula a la festa de Carnestoltes de l’Escola

- Caldrà tenir en compte el tema de les disfresses. Valorar si es compren

Es consultarà a l’ajuntament quin model d’autorització d’ús de la imatge es pot utilitzar

4. Cavalgada de Reis

Es fa la proposta que sigui una activitat que s’organitzi des de la Comissió, ja que totes les entitats que participen de l’organització formen part de la Comissió. S’accepta la proposta.

Caldrà agendar-ho a l’ordre del dia del mes de setembre per començar els preparatius. L’organització es realitzarà a través d’un grup de treball (subcomissió), i des de la Comissió es farà el seguiment.

PROPERA REUNIÓ:

Dimecres 27 de març a les 19.30 al CSS