Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum Comissió Eductaiva de Barri 27 de juliol de 2016

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data:  27 de juliol  de 2016

Assistència: Juanra Subirats (Olympic), Nahuel Quimansó  (Assemblea de Joves de la Floresta), Teresa Baiges (Ampa Escola de la Floresta), Ramon Piqué (President del Consell de Barri)  i Maria Ferrer (veïna i coordinadora de la comissió)

1. Aprovació acta anterior

2. Enxarxa't

Tenint en compte que la votació per la distribució del pressupost de lliure elecció es realitza els dies 29 i 30 de setembre, es valora que no es pot mantenir la data programada per l'activitat (16 d'octubre), ja que depenent si es disposa de pressupost l'activitat variarà. D'aquesta manera s'acorda buscar una altra data posterior, des de l'Olympic faran proposta depenent del calendari esportiu.

Es concreten alguns aspectes:

- l'activitat serà una gimcana que recorrerà els diferents espais educatius:

·         Recorregut: Tretzevents – Pistes (Olympic, Cau, Centre Obert i Mimosa – aquests tres darrers pendents de confirmar) – Escola com a final de festa amb un dinar popular. Segons el pressupost que es tingui es pot buscar música que acompanyi l'activitat

·         Caldrà inscripció prèvia per part de les famílies per poder preveure número de persones pel dinar

·         Detall de l'activitat: mocadors?

·         Imatge de l'activitat: cal cercar logo

·         Pancartes

3. Casal Jove – Espai Jove

S'informa que durant la festa major del barri es va realitzar difusió del projecte a partir d'octavetes i pancartes. A més els beneficis de la barra Jove aniran destinats al projecte.

Hi ha hagut una reunió amb Neus Albiac (tècnica municipal de Joventut) i Carlota (tècnica de cultura) on es van començar a concretar alguns temes tècnics (criteris i requisits tant de la persona tècnica que dinamitzarà l'espai com de les característiques de l'espai, per tal d'incloure-ho en el concurs públic). També es va començar a posar fil a l'agulla a l'espai que en un principi serà compartit amb una altra entitat del barri.

Durant l'estiu es continuarà treballant en els aspectes de pressupost i funcionament (sobretot per a majors de 18 anys, ja que es pot autogestionar, mentre encara no hi hagi la figura més tècnica).

6. Propera reunió de la Comissió Educativa. Dimecres 7 de setembre de 2016, a les 19.30h al Centre Social i Sanitari