Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum 21 setembre de 2017

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data:   21 setembre de 2017

Assistència: Juanra (Olympic), Laia i Nahuel (Casal Jove de la Floresta), Anna (Cau la Floresta), Teresa (AFA), Laura (Centre Obert), Susana Garcia (Edbuiding), Helena i Sergi (Escamot Floresta) i Maria Ferrer (coordinadora de la comissió).

1. Presentació Escamot Florestà 

Les persones representants del grup Escamot Florestà presenten la filosofia, els objectius com a col·lectiu i les comissions de treball que han format: logística, difusió, institucions i mediació.

Des de la Comissió Educativa de barri informem dels objectius i els projectes que es desenvolupen.

Es debat dels punts en contacte i de quina manera el col·lectiu es pot integrar en la comissió educativa o en alguns dels projectes.

Informen d’un taller que es desenvoluparà el 6 d’octubre sobre assetjament al carrer. S’acorda fer difusió des del Consell de barri.

2. Casal Jove

Des de l’Ajuntament encara no han donat resposta als acords i informacions que ens van traslladar a la reunió del dia 14 de maig: contractació de persona que dinamitza espai de 12 a 17 anys i adequació de l’espai (planta baixa CSS – biblioteca).

Es tornarà a preguntar i si de cas s’emprendran les accions necessàries per demanar una resposta.

3. Consell d’infants de la Floresta

S’està valorant que en aquesta segona fase (implentació), des del centre obert tinguin un  paper de participació efectiva.

Resta pendent el retorn del treball fet el curs anterior (fase disseny) a les veïnes i veïns que van participar al procés participatiu.

4. Treball prevenció drogodependències

Es coordinarà amb la tècnica de Ciutadania la programació de la formació per formadors i formadores: cap del Cau, entrenadors Olympic, Casal Jove i Centre Obert.

5. Altres

La Susana Garcia d’Edbuilding informa de la posada en marxa del Moviment de Renovació Pedagògica de Sant Cugat.

 

PROPERA REUNIÓ:

Dijous  19 d’octubre de 2017 a les 19.30H al CSS