Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum 19 abril 2018

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data:   19 d’abril de 2018

 

Assistència: Juanra  i Àngel (Olympic), Laia (Casal Jove de la Floresta), Laura (Centre Obert), Carlota i Isa (Assemblea d’infants), Roger i Martí (Cau de la Floresta), Sergi (Skamot), Toni i Maria Ferrer (coordinadora de la comissió).

Convidada: Anna Sebastian (tècnica municipal del Pla de Prevenció de Drogues)

 

0. Aprovació resum anterior reunió

 

1. Disseny del nou Pla de Prevenció de Drogues Municipal

Des de la tècnica municipal es recullen les opinions sobre una base de diferents preguntes per poder participar en l’elaboració del nou pla de prevenció de drogues municipal.

2. Enxarxa’t

Les entitats que participen en l’organització estan realitzant reunions operatives per tal d’anar coordinant els diferents aspectes de la jornada.

S’utilitzarà el logo de l’any passat actualitzat.

3. Assemblea d’infants

La valoració de la passejada del 11 d’abril és positiva. Durant el trajecte es van realitzar fotos amb les quals es preten fer una exposició de cara al mes de maig.

Resta pendent tenir la versió final de l’himne de l’assemblea, per part dels Xiula

Properes convocatòries:

- dia 16 d’abril: jornada participativa on s’exposaran les problemàtiques i els aspectes de millora del camí segur a l’escola

2. Casal Jove

- Espai 12/17:

  • No se sap la data d’inici i per part de la Comissió es mostra la disconformitat amb la situació, ja que es considera que el casal ja hauria d’estar en funcionament

- Espai de més de 18 anys: Un veí del barri està disposat a reactivar el casal jove de més de 18 a partir de diferents activitats. Des de la Comissió s’informa que totes les activitats han de ser autogestionades ja que no hi ha dotació pressupostària.

4. Altres

- Un pare del barri explica la problemàtica de no haver obtingut plaça a l’escola de la Floresta sent veí del barri i demana a la Comissió que es pugui fer la petició d’informació i valorar la proposta d’alternatives. S’acorda demanar informació tant al director de l’escola com a l’AFA.

5. PROPERA REUNIÓ:

Dijous 17 de maig de 2018 a les 19.30 h al CSS