Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum 17 de novembre de 2016

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data:  17 de novembre  de 2016

 

Assistència: Juanra Subirats (Olympic), Nahuel, Martí Somoza i Maria Baltierrez (Assemblea de Joves de la Floresta), Manel Berenguer, Àngel Ruiz (Olympic), Anna Poma (Cau la Floresta), Neus (Centre Obert),  Susana Garcia (EdBuilding), Teresa Bages (AFA Escola la Floresta)  i Maria Ferrer (veïna i coordinadora de la comissió)

 

1. Aprovació acta anterior

 

2. Casal - Espai Jove

 

Actualment els membres de la Comissió Gestora del Casal ja disposen de les claus del local que compartiran amb el Cau del barri. L’aula del final serà exclusivament pel Cau, i la resta són per compartir de forma temporal fins que es pugui aconseguir el tancament de la part inferior del CSS (que es convertirà en l’espai jove).

 

En aquests moments s’està treballant  per tal d’obrir l’espai de 18 a 30 anys. La idea inicial és obrir a partir de gener durant dos dies a la setmana. Actualment s’han rebut tres propostes d’activitats: cinefòrum, taller d'escriptura i softcombat. Possiblement es buscarà un dia per donar a conèixer les activitats per tal que serveixi d’incentiu i fer difusió de l’espai.

 

L’espai de 12 a 17 anys resta pendent de la contractació d’un/a dinamitzador/a.

 

Pel material que es necessiti aquests primers mesos es disposa dels diners guanyats a la barra de Festa Major. Tot i així sorgeix la proposta de contactar amb empreses que regalen mobiliari en desús (la Teresa B. farà el contacte i ho comunicarà via whatssap).

 

S’acorda realitzar una reunió cada tres mesos entre Comissió educativa i tècniques de l’Ajuntament per fer un seguiment de l’espai.

 

Sorgeix el problema de la manca d'il·luminació al vespre de la zona del parc fins l’entrada al local del Cau/Casal Jove. Caldria que els llums estiguessin encesos, es realitzaran gestions per esbrinar quines passes cal seguir per la petició.

 

Per començar a fer difusió del Casal es convocarà un concurs de logos de l’espai.

 

3. Consell Infants de la Floresta

 

Durant aquest curs, la Isa Vicente, veïna del barri, mare de l’escola i estudiant de Pedagogia realitzarà les pràctiques de la carrera dissenyant, cocreant i iniciant el consell d’infants del barri. La Isa va presentar el projecte al Consell de barri. Aquest tindrà dos anys de durada, el primer de disseny i el segon d’implementació.

 

 

4. Creació Associació de gestió

 

S’informa que a per tal de poder desenvolupar diferents projectes i gestions amb l’Ajuntament es crearà una Associació al barri que només servirà per realitzar aquests tràmits.

 

5. Propera reunió de la Comissió Educativa.

 

Dijous 15 de desembre de 2016, a les 19.30h al Centre Social i Sanitari