Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum 17 de maig 2018

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data:   17 de maig de 2018

 

Assistència: Juanra  i Àngel (Olympic), Laia i Toni (Casal Jove de la Floresta +18), Debo Carvajal i Núria (Casal Jove de la Floresta 12-17), Marta Nolla (Serveis socials), Teresa Bages (AFA), Laura (Centre Obert), Roger i Martí (Cau de la Floresta), Sergi (Skamot),  Andrés, Manel i Maria Ferrer (coordinadora de la comissió).

 

0. Aprovació resum anterior reunió

 

1. Casal Jove 12/17

 

- Festa inauguració està prevista pel 9 de juny a les 18h al Parc de les Dones. Es farà difusió als instituts i a través del Consell de barri. Aniria bé tenir barra (begudes sense alcohol), des de l’Afa no poden assumir, es preguntarà al Senglar.

- Inici activitats 11 de juny

- Encara cal adequar el local. Està previst que hi hagi dos espais, un de joc, lectura i deures i l’altre de sala estar amb sofàs. Hi haurà una minicuina.

- Està prevista reunió amb regidora de cultura per valorar i fer arribar el malestar en la demora de l’obertura del servei

 

Casal Jove +18

 

- Tenen previst fer convocatòria oberta per a joves de 18 a 35 anys per intentar reactivar el projecte.  Encara no saben a quin lloc la faran

- Es recorda les condicions de la cessió temporal de la sala del cau.

 

2. Enxarxa’t

 

Es constata que al cartell no consta que l’activitat s’organitza des de la Comissió Educativa de barri, només surten els logos de les entitats. S’apunta per tal que l’any vinent es recordi l’oblit.

 

Actualment només falta quadrar les proves en els diferents espais de les pistes.

 

Es realitzarà la darrera reunió del projecte el dia 24 a les 19.30h

 

3. Assemblea d’infants

 

Es presentarà el treball realitzat al consell de barri.

 

 

 

 

 

 

4. Matriculació Escola La Floresta

A partir del Consell Escolar Municipal i de la Comissió de Garanties  d’Admissió s’han pogut saber el número de places ofertades i demanades.

 

Curs

Oferta

Demanda

P3

25

29

P4

1

2

P5

0

2

Segon

3 (ratio ampliada a 28)

2

Quart

1 (ratio ampliada a 26)

1

Sisè

?

1

 

 

S’acorda realitzar un seguiment d’aquest tema des de la Comissió a partir de les accions que realitzin des de l’Afa de l’escola

 

5.  Altres

 

PROPERA REUNIÓ:

Dijous 14 de juny de 2018 a les 19.30 h al CSS