Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum 6 d'octubre del 2016

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data:  6 d’octubre  de 2016

 

Assistència: Juanra Subirats (Olympic), Sara Leigh i Maria Baltierrez (Assemblea de Joves de la Floresta), Manel Berenguer, Àngel Ruiz (Olympic), Isa Vicente, Toni Tarrasa, Anna Poma i Elena Sopeña (Cau la Floresta), Neus (Centre Obert)  i Maria Ferrer (veïna i coordinadora de la comissió)

 

1. Aprovació acta anterior

 

2. Casal - Espai Jove

 

Actualment s’estan recollint currículums per fer arribar a l’Ajuntament. Les persones interessades han de ser graduats en Educació social o bé tenir el mòdul d’Integració social.

 

Per les properes setmanes està prevista reunió amb les tècniques de l’Ajuntament. Serà important poder assistir el màxim de persones de la Comissió.

 

Resta pendent elaborar els documents:

- Inventari

- Organigrama

- Funcionament espai majors de 18 anys

 

S’acorda que es lliurarà a la propera reunió de la Comissió Educativa pel seu debat.

 

El diumenge 14 d’octubre es realitza una activitat d’inauguració del nou local del Cau i de presentació de l’Espai Jove. En aquests moments s’està tancant el cartell i les activitats que es faran. Es repartirà l’escrit que es va explicant el què és l’Espai Jove que es va fer per Festa Major.

 

3. Enxarxa't

 

Es reflexiona sobre el fet que el projecte no ha estat escollit en el procés participatiu dels pressupostos de lliure elecció. Davant de la manca de pressupost es valora deixar l’activitat per realitzar-la durant el primer semestre de l’any vinent, i mentre buscar diferents fonts de finançament: tornar a presentar el projecte al procés de votació dels pressupostos de lliure disposició millorant l’explicació al barri, Pla d’entorn o al Senglar Cultural.

 

4. Consell Infants de la Floresta

 

Durant aquest curs, la Isa Vicente, veïna del barri, mare de l’escola i estudiant de Pedagogia realitzarà les pràctiques de la carrera dissenyant, cocreant i iniciant el consell d’infants del barri.

 

Durant aquests mesos s’ha reunit amb la tècnica i el tècnic de participació de l’Ajuntament i amb l’escola de la Floresta per tal de començar a establir els pilars del consell.

 

El consell estarà format tant per infants de l’escola com per infants del barri però que no assisteixen a l’escola de la Floresta. Per poder arribar a aquests infants es farà arribar als domicilis un full informatiu, i paral·lelament es treballarà amb les entitats del barri (Olympic i Cau) per poder arribar també a aquests infants i les seves famílies.

 

En el proper Consell de Barri es farà la presentació del projecte del Consell d’infants.

 

 

5. Propera reunió de la Comissió Educativa.

 

Dijous 17 de novembre de 2016, a les 19.30h al Centre Social i Sanitari