Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Resum 14 de febrer de 2018

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data: 14 de febrer de 2018

Assistència: Juanra i Àngel (Olympic), Laia (Casal Jove de la Floresta), Laura (Centre Obert), Teresa Baiges (Afa Escola la Floresta), Carlota (Assemblea d’infants), Manel, Núria Lozano (Casino), Deborah Carvajal (dinamitzadora Casal Jove 12/17) i Maria Ferrer (coordinadora de la comissió).

0. Aprovació resum anterior reunió

1. Assemblea d’infants

Estan treballant quin projecte es presentarà al barri pels diners de lliure disposició, ara com ara estan entre projectes urbanístics i de lleure. Tenen prevista una trobada el dia 14 de març amb una arquitecta.

Es comenta que cal tenir en compte el calendari de les trobades del Consell d’infants de Sant Cugat per tal que no es solapin les activitats.

2. Casal Jove
  • Espai + de 18: es planteja fer activitats puntuals com tallers d’escriptura o taller d’autoexploració ginecològica. Resta pendent concretar dies i horaris. De cara al bon temps es planteja proposar al cau fer torneig de ping pong de forma conjunta. 
  • Espai 12/17: 
Actualment s'està fent la programació de les primeres activitats i la coordinació amb els diferents agents del barri i del municipi
Estarà obert de dilluns a divendres amb espais fixes diàriament: berenar, espai per deures i tallers
Es valoren diferents maneres per començar la difusió: festa, connectar amb adolescents que van anar al centre obert,...
A la comissió PREOCUPA molt que l’espai no estigui condicionat i no es tingui data per iniciar l’activitat, tenint en compte que ja hi ha una professional contractada per començar el projecte amb els i les adolescents.
Es presentarà la concreció del projecte en el proper consell de barri el dia 21 de febrer

3. Enxarxa’t

Data de l’activitat: 27 de maig

S’acorda tractar el tema a la propera reunió

4. Altres

  • Activitats per menors de 12 anys: des de les famílies buscaran una alternativa a l’espai i es posaran en contacte amb l’ajuntament. 
  • Pla de drogues: cal cercar un dia per participar en la sessió de diagnòstic del pla de drogues 
  • Afa informa del procés participatiu per invertir dines acumulats. La proposta de projectes està oberta al barri i han d’estar orientats en l’àmbit de l’escola. La votació es farà des de les famílies de l’escola.
5. PROPERA REUNIÓ:

Dijous 15 de març de 2018 a les 19.30H al CSS

Comments