Portada‎ > ‎comissions‎ > ‎Educació de barri‎ > ‎

Comissió Educativa de Barri 14 de juny 2017

COMISSIÓ EDUCATIVA DE BARRI

Data:  14 de juny de 2017

Assistència: Juanra Subirats i Àngel Ruiz (Olympic), Manel, Nahuel i Laia (Casal Jove de la Floresta),  Anna (Cau la Floresta), Laura (Centre Obert), Lourdes Borrell (Afa Escola la Floresta), Santi (Cap d’estudis Institut Arnau Cadell), Marta Nolla (Educadora Serveis socials)  i Maria Ferrer (coordinadora de la comissió). Xavier Baquera (Programa de prevenció de les drogodepèndencies) i Anna Sebastian (tècnica Ciutadania)

Des del tècnic i la tècnica de l’Ajuntament informen de les accions que es realitzen a nivell municipal. La perspectiva general amb la que treballen és la reducció de danys i riscos, el treballar per tal que cadascú sigui responsable del seu consum. Aquest moltes vegades  en general està relacionat amb malestar emocional.

L’objectiu de la trobada és la de posar en comú les necessitats en el barri i la d’elaborar conjuntament un pla d’acció.

Cada entitat exposa la situació que detecten en el barri respecte el tema.

- Accions:

  • a curt termini: intervenció a la festa major de la floresta. Es prepararà conjuntament amb Ajuntament, Casal de joves i Cau
  • A mig termini: treball amb els professors de l’institut per treballar la detecció i el malestar. Treball específic també entre institut i Serveis socials
  • A mig termini: formació al barri a tres nivells:

     entitats

     mares i pares

     joves

  • Començar a pensar en treballar hàbits de salut a partir de projectes: tallers de kingboxing, ....
  • Participació com a consell de barri en el futur Pla

4. PROPERA REUNIÓ:

Avaluació de l’Enxarxa’t: 13 de juliol a les 9.30H AL CSS